2018 m. Gegužės 25 d. Europos Sąjungoje įsigaliojo naujas reglamentas, vadinamas Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR). Jame pateikiamos griežtos ir konkrečios gairės, kaip renkami ir tvarkomi asmens duomenys. Todėl norime pasinaudoti galimybę ir suteikti Jums aiškią ir išsamią informaciją apie tai, kokie asmens duomenys yra renkami lankantis Shanti Jogos Studijoje ir shanti.lt interneto svetainėje ir kaip galite kontroliuoti jų tvarkymą.

SAUGI PRAKTIKA

Mokome klasikinės integralios hatha jogos vadovaujantis Swami Sivananda Saraswati (1887-1963) mokymu. Studijose visi jogos mokytojai (siromani) ir meistrai (acharya) vedantys užsiėmimus turi pasaulyje pripažintus sertifikatus, bei didelį stažą mokant bei praktikuojant jogą. Shanti studijos nėra užsienio organizacijų ar kitų jogos Mokytojų atstovai, taip pat nesame religinė bendruomenė, sekta ir pan. Pas mus gali praktikuoti jogą, meditaciją įvairaus amžiaus, tautybių, religinių įsitikinimų, socialinės padėties ir kitų šalių žmonės.

Studijoje dirbama abipusio supratimo, pagarbos ir tolerancijos pagrindu. Mes siekiame privatumo ir konfidencialumo. Todėl prašome, kad viskas, kas vyksta persirengimo kambaryje, praktikos ar renginio metu, ten ir liktų, išskyrus Jūsų asmenines patirtis arba tuos atvejus, kai prašome Jūsų atsiliepimo, nuomonės viešo pasidalinimo savo patirtimi.

Prisijungdami lankyti užsiėmimus mūsų studijoje, Jūs patvirtinate, kad esate vyresni nei 18 metų ir sąmoningai prisiimate atsakomybę už savo praktiką. Jeigu esate jaunesni nei 16 metų, būtinas tėvų sutikimas lankyti jogos pamokas, saugoti Jūsų kontaktinius duomenis bei siųsti Jums informacinius pranešimus ar naujienlaiškius.

Jūs pasižadate nekomentuoti nei privačioje, nei viešoje erdvėje kitų lankytojų ypatumų ir praktikos. Jūsų ir kitų lankytojų saugumui ir patogumui užtikrinti neleidžiame praktikuoti: apsvaigusiems nuo alkoholio ar kitų psichikai poveikį turinčių medžiagų.

Lankytojas privalo tinkamai informuoti mokytoją apie savo sveikatos sutrikimus, negalavimus ar traumas. Esant širdies – kraujagyslių sistemos ar kitiems rimtiems sveikatos sutrikimams, prašome konsultuotis su savo gydytoju.

Shanti Jogos Studijoje mokoma sveikos gyvensenos principų ir už esamas bei būsimas ligas, ligų komplikacijas bei jogos užsiėmimų metu ne dėl mokytojo kaltės patirtas traumas jogos mokytojai neatsako. Pinigai už praleistas pamokas negrąžinami.

Lankytojo lapas ir Privatumo politika

Lankytojas, prisijungdamas lankyti jogos užsiemimus Shanti Jogos Studijoje užpildo anketą – Lankytojo lapą
Anketos duomenys saugomi dvejus metus, išskyrus tuos atvejus, kai Jūs norite, kad šie duomenys būtų sunaikinti anksčiau.
Lankytojo duomenys tvarkomi, laikantis Shanti Jogos Studijos Privatumo Politikos

Rekomendacijos praktikai

• Nesikvėpinti ir nenaudoti kitų stiprų kvapą turinčių kosmetikos priemonių;
• Prieš pamoką nevalgyti 3-4 valandas;
• Po pamokos atsigerti vandens ar šiltos arbatos.

Tereikia turėti patogią aprangą, kuri nevaržytų judesių. Batelių nereikia, kilimėlius ir dekius turime.
Jeigu norite, visuomet galite naudoti savo individualų inventorių.

KOKIE DUOMENYS RENKAMI IR KODĖL

Šalis, atsakinga už asmens duomenų tvarkymą Shanti Jogos Studijoje ir šioje svetainėje, yra studijos vadovas Aurelijus Šarka, su kuriuo galite susisiekti el. paštu: privatumas@shanti.lt Atsakingoji šalis yra fizinis asmuo, kuris pats arba kartu su kitais sprendžia dėl asmens duomenų tvarkymo tikslų ir būdų (vardai, el. pašto adresai ir kt.).

Galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:

• informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
• informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu prenumeruoti mūsų naujienlaiškius;
• duomenis sąskaitai faktūrai saugome tuo atveju, jeigu prašote išrašyti sąskaitą faktūrą;
• bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu mums suteikiate.

Asmeniniai duomenys, pateikti lankantis Shanti Jogos Studijoje arba šioje interneto svetainėje, gali būti naudojami šiems tikslams:

• gerinti teikiamų paslaugų kokybę;
• interneto svetainei administruoti;
• Jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikant šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
• turint Jūsų sutikimą siųsti Jums el. paštu mūsų naujienlaiškius;
• trečiosioms šalims suteikti statistinę informaciją apie mūsų vartotojus, tačiau ši informacija nebus naudojama jokiam atskiram vartotojui identifikuoti.

SLAPUKAI

Shanti Jogos Studija interneto svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies), todėl šiame skyriuje jums pateikiama išsami informacija apie tai, kaip slapukai naudojami ir kaip jums apsispręsti, ar slapukus palikti, ar pašalinti.

Kas yra slapukas?

Slapukais vadinami informacijos elementai, perkeliami iš interneto svetainės į jūsų kompiuterio standųjį diską. Tai nedideli informacijos failai, kurie leidžia interneto svetainėms išsaugoti ir vėl pasiekti informaciją apie naudotojo naršymo įpročius. Slapukus naudoja dauguma interneto svetainių, nes jie yra viena iš daugybės priemonių, kurios padeda pritaikyti interneto turinį prie naudotojų poreikių. Slapukai leidžia interneto svetainėms teikti prie naudotojų poreikių pritaikytas paslaugas (pavyzdžiui, įsimenant prisijungimo duomenis, išlaikant pirkinius pirkinių krepšelyje arba rodant tik konkretų naudotoją dominantį turinį). Slapukų būna skirtingų: laikinieji slapukai (arba seanso slapukai) – pašalinami, kai užveriama naršyklė; nuolatiniai slapukai – nepašalinami ir lieka tol, kol pašalinami aktyviais veiksmais arba kol baigiasi jų galiojimas.

Kaip pašalinti slapuką?

Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Galite naršyklėje slapukus išjungti, bet žinokite, kad jeigu taip padarysite, galite netekti galimybės naudotis daugybe funkcijų, kurios būtinos, kad interneto svetainė veiktų kaip dera. Jeigu jums reikia išsamesnės informacijos apie slapukus, apsilankykite interneto svetainėje www.aboutcookies.org, kur rasite išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nuostatas ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra jūsų kompiuteryje. Kad pašalintumėte slapukus iš mobiliojo telefono, turėsite pasiskaityti telefono naudojimo instrukciją.

Slapukų tipai

Būtinieji slapukai: tokie slapukai yra būtini tam, kad galėtumėte žvalgytis po interneto svetainę ir naudotis jos funkcijomis, tokiomis kaip prieiga prie saugių interneto svetainės sričių. Be šių slapukų negalėtų būti jūsų pageidaujamos paslaugos, pavyzdžiui, pirkimo internetu.

Veikimą gerinantys slapukai: šie slapukai renka informaciją apie tai, kai naudotojai naudojasi tam tikra interneto svetaine, pavyzdžiui, kurie puslapiai lankomi dažniausiai ir ar lankytojai iš tinklalapių gauna klaidų pranešimų. Šie slapukai nerenka informacijos, leidžiančios atpažinti svetainės lankytoją. Visa šių slapukų renkama informacija yra bendrojo pobūdžio, todėl anoniminė. Ji naudojama tik svetainės veiklai pagerinti.

Funkciniai slapukai: šie slapukai leidžia interneto svetainei įsiminti jūsų pasirinktus dalykus (tokius, kaip jūsų vardas, kalba ar regionas) ir pasiūlyti patobulintas, jums asmeniškai pritaikytas funkcijas. Šių slapukų renkamą informaciją galima padaryti anoniminę, be to, jie negali stebėti jūsų naršymo veiklos kitose interneto svetainėse. Tiksliniai arba reklaminiai slapukai: šie slapukai naudojami tam, kad rodytų reklaminius skelbimus, kurie turėtų būti įdomūs būtent jums ir atitikti jūsų interesus. Jie taip pat naudojami tam, kad tam tikras reklamas matytumėte tik tam tikrą kartų skaičių ir kad padėtų matuoti reklaminės kampanijos efektyvumą.

SERVERIO ŽURNALO FAILAI

Svetainės talpinimo paslaugos teikėjas automatiškai renka ir saugo informaciją, kurią jūsų naršyklė automatiškai perduoda mums „serverio žurnalo failuose“:

• Naršyklės tipas ir naršyklės versija;
• Naudojama operacinė sistema;
• Persiųstas URL;
• Prieiga prie kompiuterio kompiuterio pavadinimas;
• Serverio užklausos laikas;
• IP adresas.

Šie duomenys nebus sujungti su kitų šaltinių duomenimis. Duomenų apdorojimo pagrindas yra BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas, leidžiantis tvarkyti duomenis sutarčiai įvykdyti arba numatytoms priemonėms.

KONTAKTINĖ FORMA

Jei atsiųsite mums klausimus per kontaktinę formą, mes surinksime į formą įvestus duomenis, įskaitant jūsų pateiktą kontaktinę informaciją, kad galėtume atsakyti į jūsų klausimus. Mūsų svetainėjė naudojame 3 rūšių kontaktines formas:

• Kontaktinė forma tiesioginiam el. laiškui į mūsų būstines.
• Naujienlaiškių registracijos forma.
• Svetainės kontaktinės formos – PARAŠYKYTE MUMS ir REGISTRACIJA

Duomenys ir informacija, išsiųsta per kontaktines formas, nėra perduodama trečiosioms šalims be Jūsų leidimo. Mes apdorosime bet kokius duomenis, kuriuos įvesite į kontaktinę formą pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą. Savo sutikimą galite atšaukti bet kuriuo metu. Duomenys, apdoroti prieš gaunant Jūsų užklausą, vis tiek gali būti teisiškai tvarkomi.

NAUJIENLAIŠKIŲ REGISTRACIJOS FORMA

Tam, kad gautumėte mūsų naujienlaiškius, mums renkia galiojančio el. pašto adreso, taip pat informacijos, leidžiančios mums patvirtinti, kad esate nurodyto el. pašto adreso savininkas ir kad sutinkate gauti šį naujienlaiškį. Jokie papildomi duomenis nėra renkami arba renkami tik pateikus savanoriškai.

Todėl mes apdorosime visus duomenis, kuriuos įvesite į kontaktinę formą, tik gavus sutikimą pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą. Sutikdami gauti naujienlaiškį Jūs sutinkate, kad Jūsų pateikti duomenys būtų perduoti MailChimp. Galite bet kuriuo metu atšaukti sutikimą saugoti savo duomenis ir el. pašto adresus, taip pat jų naudojimą naujienlaiškiui siųsti, pvz., per „atsisakymo“ nuorodą naujienlaiškyje.

MailChimp
Ši svetainė naudoja MailChimp paslaugas naujienlaiškiams siųsti. Šią paslaugą teikia Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, JAV.

„MailChimp“ yra paslauga, kuri organizuoja ir analizuoja naujienlaiškių platinimą. Jei prenumeruojate mūsų naujienlaiškį pateikdami duomenis (pvz., savo el. pašto adresą), jie bus saugomi „MailChimp“ serveriuose JAV. „MailChimp“ yra sertifikuotas pagal ES – JAV privatumo skydą (Privacy Shield). Privatumo skydas yra Europos Sąjungos (ES) ir Jungtinių Amerikos Valstijų susitarimas, užtikrinantis Europos privatumo standartų laikymąsi Jungtinėse Valstijose.

Mes naudojame „MailChimp“, kad galėtume analizuoti mūsų naujienlaiškių kampanijas. Kai atidarote „MailChimp“ išsiųstą el. laišką, naujienlaiškio el. pašto adresas (vadinamas žiniatinklio švyturiu) susietas su „MailChimp“ serverių Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tai leidžia mums pamatyti, ar buvo atidarytas naujienlaiškis ir kokias nuorodas spustelėjote. Kartu renkama techninė informacija (pvz.: išsiuntimo laikas, IP adresas, naršyklės tipas ir operacinė sistema). Ši informacija negali būti priskirta konkrečiam gavėjui. Ji naudojama tik mūsų naujienlaiškių kampanijų statistinei analizei. Šių analizių rezultatai gali būti naudojami siekiant geriau pritaikyti būsimus naujienlaiškius jūsų interesams.

Jei nenorite, kad „MailChimp“ analizuotų naujienlaiškio naudojimą, turėsite atsisakyti naujienlaiškių prenumeratos. Šiuo tikslu pateikiame nuorodą kiekviename naujienlaiškyje. Taip pat naujienlaiškių prenumeratos galite atsisakyti tiesiogiai svetainėje.

Duomenų apdorojimas grindžiamas BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą. Savo sutikimą galite atšaukti bet kuriuo metu atsisakydami naujienlaiškio. Duomenys, apdoroti prieš gaunant užklausą, vis dar gali būti tvarkomi teisėtai. Duomenys, kuriuos pateikiate registruodamiesi naujienlaiškių gavimui, bus naudojami naujienlaiškiams platinti, kol panaikinsite prenumeratą, kai duomenys bus ištrinti iš mūsų serverių ir iš „MailChimp“. Duomenys, kuriuos mes saugome kitiems tikslams (pvz.: lankytoju el. pašto adresai), lieka nepakitę.

Daugiau informacijos rasite „MailChimp“ Privatumo Politikoje

Duomenų apdorojimo sutarties užbaigimas.
Mes sudarėme su „MailChimp“ duomenų apdorojimo sutartį, kurioje reikalaujame „MailChimp“ apsaugoti mūsų klientų duomenis ir neatskleisti tokių duomenų tretiesiems asmenims. Susipažinti su šia sutartimi galite čia

SOCIALINĖ MEDIA

„FACEBOOK“ papildiniai
Mūsų svetainėje yra „Facebook“ papildinių, kuriuos siūlo: Facebook, 1 „Hacker Way“, Menlo parko, Kalifornijos 94025, JAV.

Kai lankotės mūsų svetainėje, tiesioginis ryšys tarp jūsų naršyklės ir „Facebook“ serverio sukuriamas naudojant papildinį. Tai leidžia „Facebook“gauti informaciją, kad apsilankėte mūsų svetainėje iš savo IP adreso. Jei paspausite Facebook mygtuką, kai esate prisijungę prie savo „Facebook“ paskyros, galite susieti mūsų svetainės turinį su „Facebook“ profiliu. Tai leidžia „Facebook“ susieti apsilankymus mūsų svetainėje su jūsų vartotojo paskyra. Atkreipkite dėmesį, kad mes neturime informacijos apie „Facebook“ perduodamų duomenų turinį ir jo panaudojimą. Jei nenorite susieti savo apsilankymo mūsų svetainėje su „Facebook“ paskyra, atsijunkite nuo „Facebook“ paskyros.

Daugiau informacijos „Facebook“ Privatumo Politikoje

„INSTAGRAM“ įskiepis
Mūsų svetainėje yra „Instagram“ paslaugos funkcijos. Šias funkcijas siūlo: Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo parkas, CA 94025, JAV.

Jei esate prisijungę prie savo „Instagram“ paskyros, galite paspausti Instagram mygtuką susieti mūsų puslapių turinį su „Instagram“ profiliu. Tai reiškia, kad „Instagram“ gali susieti apsilankymus mūsų puslapiuose su jūsų vartotojo paskyra. Pažymime, kad negauname informacijos apie perduotų duomenų turinį ar jo naudojimą „Instagram“.

Daugiau informacijos „Instagram“ Privatumo Politikoje

„PINTEREST“ įskiepis
Mūsų svetainėje yra „Pinterest“ paslaugos funkcijos. Šias funkcijas siūlo: Pinterest Inc. at 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA.

Jei esate prisijungę prie savo „Pinterest“ paskyros, galite paspausti Pinterest mygtuką susieti mūsų puslapių turinį su „Pinterest“ profiliu. Tai reiškia, kad „Pinterest“ gali susieti apsilankymus mūsų puslapiuose su jūsų vartotojo paskyra. Pažymime, kad negauname informacijos apie perduotų duomenų turinį ar jo naudojimą „Pinterest“.

Daugiau informacijos „Pinterest“ Privatumo Politikoje

SOCIALINIO BENDRAVIMO MYGTUKAI
Mūsų svetainėje yra socialinio bendravimo mygtukai. Šie mygtukai yra tik nuorodos į išorinius tinklus, leidžiančios jums dalytis mūsų svetainės turiniu . Šie mygtukai neperduoda jokių duomenų į šiuos tinklus, nebent juos paspausti. Kai spustelėsite vieną iš šių mygtukų, būsite nukreipti į atitinkamo socialinio tinklo dalyjimosi formą su užpildyta informacija.

KITI ĮRANKIAI

YOUTUBE
Mūsų svetainė naudoja „YouTube“ įskiepį, kurį administruoja „Google“, operatorius yra YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, JAV.

Jei apsilankote viename iš mūsų puslapių, kuriame yra „YouTube“ įskiepis, sukuriamas ryšys su „YouTube“ serveriais. „YouTube“ serveris yra informuojamas kurį iš mūsų puslapių aplankėte. Jei esate prisijungę prie savo „YouTube“ paskyros, „YouTube“ leidžia tiesiogiai susieti savo naršymo elgseną su asmeniniu profiliu. Tam galite užkirsti kelią atsijungę nuo „YouTube“ paskyros. „YouTube“ naudojamas siekiant, kad mūsų svetainė būtų patraukli, pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą.

Daugiau informacijos apie naudotojo duomenų tvarkymą galite rasti „YouTube“ duomenų apsaugos deklaracijoje

GOOGLE žiniatinklio šriftai
Norint pateikti vienodą šriftų vaizdą, šiame puslapyje naudojami „Google“ teikiami žiniatinklio šriftai. Kai atidarote puslapį, jūsų naršyklė įkelia reikiamus žiniatinklio šriftus į savo naršyklės talpyklą, kad teisingai atvaizduoti tekstus ir šriftus. Šiuo tikslu jūsų naršyklė turi nustatyti tiesioginį ryšį su „Google“ serveriais. Taigi „Google“ sužino, kad mūsų svetainė buvo pasiekta iš jūsų IP adreso. „Google“ interneto šriftų naudojimas atliekamas siekiant vienodo ir patrauklaus mūsų interneto svetainės tūrinio atvaizdavimo, pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą. Jei jūsų naršyklė nepalaiko šriftų, jūsų kompiuteryje naudojamas standartinis šriftas.

Daugiau informacijos apie naudotojo duomenų tvarkymą galite rasti „Google“ DUK ir „Google“ Privatumo Politikoje

GOOGLE žemėlapiai
Šioje svetainėje naudojama „Google Maps“ žemėlapių paslaugą per API. Ją valdo Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, JAV.

Jei norite naudoti „Google“ žemėlapius, būtina išsaugoti savo IP adresą. Ši informacija paprastai yra perduodama „Google“ serveriui JAV ir ten saugoma. Šios svetainės administratorius neturi jokios įtakos duomenų perdavimui. „Google“ žemėlapiai naudojami tam, kad mūsų svetainė būtų patraukli bei svetainėje nurodytų vietų paieškai, pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą.

Daugiau informacijos apie naudotojo duomenų tvarkymą galite rasti „Google“ duomenų apsaugos deklaracijoje

DUOMENŲ APSAUGA

Jūsų duomenis kaupiame todėl, kad Jūs lankėte, ketinote lankyti ar teiravotės dėl užsiėmimų ar renginių mūsų studijoje žodžiu, telefonu, per Facebook paskyrą ar elektroniniu paštu ir suteikėte mums jūsų elektroninio pašto adresą ir /arba telefono numerį.

Elektroninio pašto adresai saugomi studijų vadovų asmeniniuose kompiuteriuose ir MailChimp naujienlaiškio platformoje. Kontaktiniai telefono numeriai saugomi studijų vadovų mobiliose laikmenose. Sąskaitos faktūros duomenis saugome atskiroje laikmenoje, išspausdintas sąskaitas faktūras – archyve, pagal Buhalterinės apskaitos reikalavimus.

Saugumo sumetimais interneto svetainė shanti.lt naudoja SSL šifravimą ir konfidencialaus turinio perdavimo apsaugą. Jūs galite atpažinti užšifruotą ryšį savo naršyklės adreso eilutėje, kai jis pasikeičia iš „http://“ į „https://“ ir jūsų naršymo metu rodoma užrakto piktograma.

Atminkite, kad perduodami internetu duomenys (pvz.: el. paštu) gali būti pažeidžiami. Nors ir imamės tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti nei vienas serveris ar mobilus įrenginys nėra visiškai saugūs.

KIEK LAIKO SAUGOMI JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Jūsų pateikti asmens duomenys saugomi ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai. Pvz.: Lankytojo lapo – anketos duomenys saugomi dvejus metus, išskyrus tuos atvejus, kai Jūs norite, kad šie duomenys būtų sunaikinti anksčiau.

KAM TEIKIAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS

Jūsų asmens duomenys tretiesiems asmenims neteikiami ir neatskleidžiami. Tačiau duomenų gavėjais gali būti mūsų vardu veikiantys duomenų tvarkytojai: debesijos, serverių nuomos ir susijusias paslaugas teikiančios įmonės, rinkodaros paslaugas teikiančios įmonės, programinę įrangą kuriančios įmonės ir kiti galimi paslaugų teikėjai. Duomenų tvarkytojai tvarko asmens duomenis tik tokia apimtimi, kuri yra būtina siekiamų tikslų įgyvendinimui.

JŪSŲ TEISĖS

Jūs turite teisę prašyti leisti susipažinti su jūsų asmens duomenimis ir juos ištaisyti arba ištrinti, arba apriboti duomenų tvarkymą, arba teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą.

Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo duotą sutikimą. Duomenys, apdoroti prieš gaunant jūsų užklausą, vis tiek gali būti teisiškai tvarkomi.

Asmens duomenų tvarkymo klausimais prašome kreiptis: privatumas@shanti.lt Atsakymai į užklausas pateikiami ne vėliau kaip per 1 (vieną) mėnesį nuo užklausos gavimo dienos (šis terminas tam tikrais atvejai gali būti pratęstas dar 2 (dviem) mėnesiams).

Jei manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi nesilaikant asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius. Daugiau informacijos galite rasti čia

PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI

Retkarčiais mes galime atnaujinti šią Privatumo Politiką. Visus pakeitimus paskelbsime šioje interneto svetainėje. Kartkartėmis Jūs turėtumėte peržiūrėti šį puslapį, kad įsitikintumėte, jog esate patenkintas bet kokiais pasikeitimais. Jei ir toliau naudositės svetainės paslaugomis, šiems pakeitimams įsigaliojus, Jūs sutinkate su pakeista Privatumo Politika.

Atnaujinta: 2019-09-25.